FR |  EN |  DE | 
Reservez en ligne
Huur uw mountainbike, beschermingen en accessoires
Reserveer uw mountainbike gids
Reserveer onze verschillende outdoor zomer activiteiten
Bestel onze routebeschrijvingen, kaarten en roadbooks
Organiseer uw volgende wintersport vakantie
Regel uw uitrusting online/verzending binnen heel Europa
Best seller
Pack Freeride pour 1 jour
Pack Freeride pour 1 jo...
CHF 15.00 / € 13.81
 
Ski de randonnée pour 10 jours
Ski de randonnée pour 1...
CHF 275.00 / € 253.17
 
Pack Freeride pour 4 jours
Pack Freeride pour 4 jo...
CHF 48.00 / € 44.19
 

FAQ / INFOS
T:+41(0)27 288 31 31
F: +41(0)27 288 31 33
Routebeschrijving/Adres
Betalingsmethoden/Veiligheid
Mening van onze klanten


"Geachte Neige Aventure team,

Een oude Chinees heeft eens gezegd:

,, Alle mannen zijn gelijk, maar sommigen meer dan anderen ''

Ik wou daar bij toevoegen dat alle skischolen en verhuur gelijk zijn, maar sommigen meer dan anderen en daarom ben ik al sinds 1993 klant!

Chris van Royen – België”

“Beste Neige Aventure team,

Onze skivakantie dit jaar was de beste ooit!

60 mensen hebben van prachtige condities/omstandigheden en fantastische sneeuw genoten. Jaar na jaar laat Nendaz ons nooit in de steek!

Uw dienst/vakkundige verzorging was uitmuntend! Uitstekende uitrusting, behulpzame en gezellig personeel heeft de taak om voor 60 man te zorgen zeer gemakkelijk gemaakt.

Degenen die lessen hebben gevolgd hebben zich allen laten ontvallen hoe fantastisch jullie leraren zijn en over de vooruitgang die zij op de pistes geboekt hadden.

Wij willen jullie allemaal hierbij bedanken en feliciteren op een "job well done".

De Cactus bar is een ander oord waar wij altijd op kunnen rekenen! Jeremie, Thierry en Lisa hebben fantastisch voor ons allen gezorgd op onze eerste en laatste avond.

Tot volgend jaar

Chris”

“Wij komen al 5 jaar lang elk winter naar Nendaz, en met meerdere families. Wij zijn een grote groep van 15 à 20 man.... en soms 30 man, zoals dit jaar in 2005.

De aardigheid, flexibiliteit en bekwaamheid waarmee het Neige Aventure team ons begroet maakt dat wij jaar na jaar terugkomen. Daarbij lokt het onberispelijke kwaliteit van het ski- en snowboard-huurmateriaal evenals de ski- en snowboardlessen voor de kinderen.

Wij kiezen ervoor om lessen in de namiddag te volgen om de kinderen 's ochtends een beetje te laten treuzelen en uitslapen... en de excursiedag van vrijdag betekent dat wij ook een hele dag als volwassenen "onder ons" de sneeuw kunnen uitproberen en van de Mont Fort kunnen genieten. En elk kind heeft nu zijn eigen medaille verzameling.

Groetjes,

Laurent”

“De ski- en snowboard school Neige Aventure was een van de belangrijkste redenen dat wij ervoor hebben gekozen om een flat in Nendaz te kopen . Na onze mening is het belangrijk dat de kinderen het leuk hebben tijdens de skilessen en Neige Aventure heeft altijd gepresteerd op dit gebied terwijl ze tegelijkertijd in techniek verbeteren. Het kwaliteit van het lesgeven is heel hoog, de atmosfeer altijd positief en de leraren gezellig en bereid om zich tot de individuele behoeftes aan te passen.

Het ski- en snowboardverhuur is ook zeer goed met een grote variëteit aan uitrusting voor alle niveaus - behulpzaam en vriendelijk advies en goede "service".

Hartelijke groeten,

Paul”


Uw winkelwagentje is leeg

Totaal CHF 0.00
Club Neige Aventure

E-mail

Wachtwoord

ik ben mijn wachtwoord vergeten

Wordt lid van de club en profiteer van onze speciale aanbiedingen

E-mail

News
Meld je gratis aan
Coaching dienst speciaal ontworpen voor de eerste keer skiën of snowboarden met gratis "First Timers" workshop.
(12.12.2013)
Meer nieuws
Témoignages
Anouk
Beste NA, De kindjes hebben het bijzonder naar hun zin gehad. Ze vonden de Nederlands sprekende leraren geweldig en natuurlijk oo ...
(07.03.2015)
Liteke
Graag bedankt ik jullie voor de uitstekende service. Zowel de skilessen als de service van tevoren en in beide winkels ter plekk ...
(05.03.2015)
Caspar & Jasmijn
Beste Nina en anderen, Bedankt. Fijn dat het mogelijk was om op korte termijn nog te regelen dat onze kinderen mee konden doen me ...
(05.03.2015)
Plus de témoignages

American Express Mastercard Visa Reka PostFinance American express MasterCard SecureCode Verified by Visa Acertigo certification
Logo Basi Logo Isia Logo Learn To Ride Logo Planete Logo Swiss Snowsport Logo Swiss Swnowboard School Logo Nendaz Logo Scott

 
/*lien GOOGLE+*/